Laptop reparatie

laptop-reparatieNederland heeft volgens onderzoek van Google het hoogste laptopgebruik. Wanneer mensen een computer gaan kopen denken ze al gauw aan een laptop. Een laptop neemt weinig ruimte in beslag en kan overal mee naar toe worden genomen, zo zijn laptops erg prettig in gebruik. Door het vele gebruik kan een laptop op een gegeven moment gebreken vertonen of schade oplopen. Laat u uw pen per ongeluk tussen uw laptop liggen terwijl u hem dichtklapt en is het scherm nu gebarsten? Werkt het toetsenbord niet meer en kunt u geen teksten meer schrijven? Of heeft u last van een ander defect? De monteurs staan 6 dagen per week klaar voor uw laptop reparatie. Een ander veelvoorkomend probleem is een langzame laptop, het Notebook and More team kan uw laptop opschonen.

Laptop problemen

Bijna iedereen maakt gebruik van een laptop, of het nu thuis is, op school, in het park, op het werk, in de trein, in de bus of in de auto. Een laptop is niet meer weg te denken. Maar na verloop van tijd of een val of stoot kan een laptop voor schade zorgen. Iedereen heeft wel eens zijn of haar tas iets te hard op de grond gezet met zijn of haar laptop er in. Op het eerste gezicht lijkt er alsof er niks aan de hand is, maar wanneer een toets niet meer goed werkt, het beeld af en toe wegvalt of een ander defect zich voordoet kan u zich afvragen of het door de stoot op de grond kan komen. Een laptop kan na verloop van tijd ook traag worden waardoor je regelmatig geïrriteerd achter een laptop kan zitten, laptop opschonen is de oplossing! Voor welk laptop probleem dan ook, bij Notebook and More bent u aan het juiste adres.

Wanneer u  niet precies weet wat er defect is onderzoekt Notebook and More het defect. Wanneer blijkt dat een laptop reparatie noodzakelijk is wordt dit van tevoren gemeld inclusief de reparatiekosten. Bij Notebook and More komt u zo niet voor verrassingen te staan. Notebook and More is er voor vrijwel elke laptop reparatie, of het nu gaat om het vervangen van het scherm, toetsenbord, TouchPad of USB-poorten. Wanneer de mogelijkheid er is om het te repareren kunnen de vakkundige monteurs van Notebook and More het probleem voor u oplossen.

Overzicht laptop reparaties:

  • Laptop scherm reparatie
  • Harde schrijf vervangen
  • Batterij vervangen
  • Moederbord vervangen
  • Accu vervangen
  • DC-jack reparatie
  • Toetsenbord vervangen
  • Werkgeheugen upgrade
  • Processor vervangen

Laptop reparatie

Klaar-terwijl-u-wacht service

Kom langs een van onze servicepunten, u kunt langskomen met of zonder afspraak. Parkeer gratis voor de deur en neem plaats in onze comfortabele ontvangstruimte. De ontvangstruimte is voorzien van gratis WiFi, koffie en thee. Terwijl u wacht zijn onze reparateurs druk bezig met uw reparatie. Voor een snelle laptop reparatie bent u dus bij Notebook and More aan het juiste adres.

Tarieven

Er zijn verschillende typen laptops. De monteurs van Notebook and More beschikken over voldoende kennis om vrijwel elk laptop defect van elk type op te kunnen lossen. Dankzij de verschillende typen laptops zijn er verschillende onderdelen nodig. De laptop reparatie tarieven en de MacBook reparatie tarieven zijn van toepassing op 95% van de reparatie. Alle tarieven zijn inclusief BTW en montagekosten, een all-in prijs!

Notebook and More

Bij Notebook and More wordt er uitsluitend gerepareerd met hoogste kwaliteit onderdelen. Om deze kwaliteit te waarborgen krijgt u 12 maanden garantie op elke reparatie. De monteurs van Notebook and More staan 6 dagen per week voor u klaar. Wist u trouwens ook dat wij er zijn voor uw smartphone reparatie en tablet reparatie? Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via het contactformulier, bel of stuur een mail naar info@notebookandmore.nl

.